Piha Lapsiperheelle


Piha Lapsiperheelle

150,00


Lasten ollessa pieniä ulkoilusta tulee tärkeä osa päivärytmiä. Silloin arkeen tuo mahtavasti iloa helppohoitoinen kotipiha, jossa lapsilla ja aikuisilla riittää puuhaa.

Lapsiperheen pihaan on suunniteltu sulaan sopuun lasten leikit, kasvimaa ja yrtit. Pihaa voidaan vaivattomasti muuttaa vuodenajan tarpeisiin vesileikeistä lumilyhtyihin.

Erityisesti pihasuunnitelmassa panostetaan ulkona kokkaamiseen ja ruokailuun sekä loputtomiin leikkimahdollisuuksiin. Myös päiväunet onnistuvat sateelta suojassa. Tästä pihasta saattaa tulla naapuruston vetonaula, mutta ei hätää - ruokapöydässä on tilaa koko kaveriporukalle! Pihan koko on 11 x 8 m2. Piha on suunniteltu modernin vaaleaksi ja se sopii pohjoismaisen rentoon meininkiin.

Katso minikokoiset näytesivut kuvagalleriasta yllä.

Lapsiperheen pihan tarvikkeiden kustannusarvio on: 23 500€ sisältäen valaistuksen.

Lapsiperheen pihan työaika-arvio on 3-4 viikkoa. Tämä on jo ihan kunnon pihaprojekti. Suosittelemme, että kaivutöitä varten tilataan kaivurikuski ja kone paikalle. Kaivurilla menee pohjien kaivamisessa 1-2 päivää.

Suunnitelma sisältää 27 sivua: tarvikeluettelot ja tekotapaohjeet rakenteille, pinnoille ja kasvillisuudelle, ehdotuksen valaistussuunnitelmaksi, pihaleikkisuunnitelman sekä hoito-ohjeet vuodenajoittain.

Suosittelemme myös

Lasten Kasvimaa
20,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Isot Luksuspihat, Lastenpihat, Puutarhaetsivät.fi verkkokauppa